marți, 22 iunie 2010

Bine ne-ati gasit si bine ati venit!!

Cu ajutorul acestui blog aveti posibilitatea sa puteti comanda imbracaminte, incaltaminte, accesorii, ceasuri, adidasi si haine de la diferite branduri de top (Ralph Lauren, Moncler, D&G, Cavalli, Calvin Klein, Lacoste , Fred Perry , Ben Sherman, Henri Lloyd , Lonsdale Umbro , Adidas , Puma , Nike , Levi's , Diesel , Energie ,etc).


Cum comandati?

Dumneavoastra va alegeti produsul pe care il doriti si apoi ne contacti prin e-mail sau yahoo messenger pentru a va putea confirma comanda.

Inaintea finalizarii comenzii,dumneavoastra trebuie sa achitati comisionul (15-25 ron in functie de site si de cantitate) si valoarea integrala a produselor comandate, pentru clientii noi,sa fim siguri ca veti onora comanda,iar pentru clientii mai vechi, comisionul plus jumatate din valoarea produsului inainte, iar la livrare, cand veti primi comanda,veti plati restul. De exemplu, comandati un produs de 30 lire de pe site ul Asos.com. Dumneavoastra veti plati 20 ron (comisionul)+15 lire inainte sa fie finalizata comanda, iar peste 7-10 zile cand este livrata comanda, veti plati restul de 15 lire din pretul produsului.

La comandarea mai multor produse veti beneficia de DISCOUNT.

Produsele ajung in decurs de 7-10 zile (pentru comenzile de pe MandMdirect, ASOS), iar cele de pe SportsDirect ajung in aproximativ 2 saptamani.
Pentru comenzile mai mari de 100 de lire va trebui sa achitati 80 % din valoarea comenzii pentru siguranta.

Plata in avans se face prin transfer bancar sau ne putem intalni,in functie de unde sunteti. Pentru cei din alte orase trimit ramburs prin posta sau prin curier rapid (doar cu plata in avans).

Lista cu siteurile unde puteti comanda prin intermediul nostru,respectiv comisioanele aplicate,este urmatoarea:

ASOS
Comision: 20 RON / produs
Comision minim 5 produse: 12 RON / produs


MandMdirect
Comision: 20 RON / produs
Comision minim 5 produse: 12 RON / produs


SportsDirect


Comision: 20 RON / produs
Comision minim 5 produse: 12 RON / produs

Comenzile se fac in general saptamanal,de obicei luni seara. Asa ca, daca doriti ceva,nu ezitati sa ne contactati la urmatoarea adresa : haine_comanda@yahoo.com
YM: haine_comanda

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu